Transferwise

Transferwise

A regisztráció elkezdéséhez kattints ide:

REGISZTR√ĀCI√ď

Ezut√°n kattints a megjelenŇĎ k√©pernyŇĎn l√°that√≥

SIGN UP gombra. (ne zavarjon meg, ha m√°sik sz√≠nŇĪ oldalt l√°tsz, n√©ha v√°ltoztatj√°k!)


A k√∂vetkezŇĎ oldalon 3 k√ľl√∂nb√∂zŇĎ m√≥don tudsz regisztr√°lni.

1.Amennyiben Google (gmail) e-mail kiszolgálót használsz, csak kattints a  google linkre. Ha nem vagy bejelentkezve, jelentkezz be a gmail címedhez tartozó aktuális jelszóval.
2.Ha Facebook felhasználó vagy, regisztrálhatsz TransferWise fiókot a Facebook fiókoddal is. Ebben az esetben a Facebook fiókodhoz tartozó jelszó-email kombinációt kell megadnod.
3.Az √údv√∂zlŇĎ sz√∂veg alatti Log in-ra kattintva regisztr√°lhatsz √∂n√°ll√≥ TransferWise fi√≥kot. Ebben az esetben az elsŇĎ n√©gyzetbe √≠rd be azt az e-mail c√≠met, amivel regisztr√°lni szeretn√©l. A m√°sodik √©s a harmadik n√©gyzetbe pedig egy √°ltalad v√°lasztott jelsz√≥t. Mindk√©t utols√≥ n√©gyzetbe megegyezŇĎ jelsz√≥t kell be√≠rnod.
Ha ezzel megvagy, kattints a zöld gombra a folytatáshoz.


Amennyiben a k√∂vetkezŇĎ oldalon a TransferWise enged√©lyt k√©r tŇĎled az e-mail c√≠med √©s/vagy az alapvetŇĎ profil adataid megtekint√©s√©re, k√©rlek kattints az ELFOGAD√ĀS-ra.


A k√∂vetkezŇĎ oldalon m√°r lehetŇĎs√©get kapsz az elsŇĎ √°tutal√°si megb√≠z√°s megad√°s√°ra.

Amennyiben most szeretn√©l utalni, ezen az oldalon be kell √°ll√≠tanod, hogy mekkora √∂sszeget szeretn√©l k√ľlf√∂ldre elk√ľldeni, milyen valutanemben k√ľld√∂d √©s milyen valutanemben kapja meg a kedvezm√©nyezett. Ha mindent be√°ll√≠tott√°l, a tov√°bb l√©p√©shez a z√∂ld gombra kell kattintanod.

Amennyiben m√©g nem szeretn√©l utalni, kattints a bal felsŇĎ sarokban l√©vŇĎ TransferWise log√≥ra. Ez √°t fog ir√°ny√≠tani t√©ged a fŇĎoldalra, ahol meg tudod n√©zni az √ļj fi√≥kodat.


  • A m√°sodik l√©p√©sben meg kell adnod az adataidat.
  • A harmadik l√©p√©sben meg kell adnod kinek akarod elk√ľldeni a p√©nzt
  • A negyedik l√©p√©sben ellenŇĎrizned kell a felvitt adatokat
  • Az √∂t√∂dik l√©p√©sben fizesd be a p√©nzt a Transferwise-ba
  • A hatodik l√©p√©sben pedig a c√©g √°tutalja a p√©nzt a megadott banksz√°mlasz√°mra.

√Āltal√°ban 1 – 3 nap alatt meg√©rkezik a k√ľld√∂tt p√©nz, att√≥l f√ľggŇĎen, hogy a fogad√≥ orsz√°gban √©ppen munkanap van e.